lunes, 4 de noviembre de 2013

DISCURSOS DE L´ACTE D´OBERTURA DEL CURS DEL CFPA DE L´ALACANTÍ / DISCURSOS DEL ACTO DE APERTURA DEL CURSO DE LOS CFPA DE L´ALACANTÍ


ACTE D´OBERTURA DEL CURS DELS CFPA DE L´ALACANTÍ


El passat dijous, 31 d´octubre del 2013, va tindre lloc al Paranimf de la Universitat d´Alacant, l´Acte d´Obertura del curs 2013-2014 dels centres de Formació de Persones Adultes de l´Alacantí.
L´acte va tindre una part institucional, amb un discurs d´inauguració i una conferéncia oferida per D. Antonio Mula, professor emèrit de la UA, i una part més lúdica, amb la representació de l´obra de teatre "Lisístrata" a càrrec del grup de teatre de la UA, que va estar molt divertida i va agradar molt.


Es pot accedir al discurs i a la conferència per mitjà dels següents enllaços.

Discurs del Centre Coordinador

Conferència de D. Antonio Mula
També es poden veure algunes fotos
 
ACTO DE APERTURA DEL CURSO DE LOS CFPA DE L´ALACANTÍ 

El pasado jueves, 31 de octubre de 2013, tuvo lugar en el Paraninfo de la Universidad de Alicante, el Acto de Apertura del curso 2013-2014 de los centros de Formación de Personas Adultas de l´Alacantí.
El acto tuvo una parte institucional, con un discurso de inauguración y una conferencia ofrecida por D. Antonio Mula, profesor emérito de la UA, y una parte más lúdica, con la representación de la obra de teatro "Lisístrata" a cargo del grupo de teatro de la UA, que fue muy divertida i gustó mucho.


Se puede acceder al discurso y a la conferencia por medio de los siguientes enlaces:

Discurso del Centro Coordinador

Conferencia de D. Antonio Mula

No hay comentarios: