miércoles, 12 de abril de 2017

TALLER DE COCINA FRÍA Y ENTREGA DE DIPOMAS / TALLER DE CUINA FREDA I LLIURAMENT DE DIPLOMES

Taller Cuina Freda i Lliurament Diplomes

Acabem la setmana cultural amb un taller de "Cuina Freda" i el lliurament de "Diplomes" dels concursos literari, fotogràfic i de cartells que va organitzar la coordinadora comarcal de centres d'FPA de l'Alacantí.
El taller de cuina, impartit amb vertader mestratge per l'alumne de GES I de matí, Javier Tortillol, ha sigut tot un èxit. S'han elaborat diversos plats que posteriorment han sigut degustats pels assistents.
https://goo.gl/photos/gVxP2cYwqiKexnTh8
Terminamos la semana cultural con un taller de "Cocina Fría" y la entrega de "Diplomas" de los concursos literario, fotográfico y de carteles que organizó la coordinadora comarcal de centros de FPA de l'Alacantí.
El taller de cocina, impartido con verdadera maestría por el alumno de GES I de mañana, Javier Tortillol, ha sido todo un éxito. Se han elaborado diversos platos que posteriormente han sido degustados por los asistentes.


Oferim a continuació les receptes elaborades en el taller:
Ofrecemos a continuación las recetas elaboradas en el taller:
         Aprofitem també la jornades per a realitzar el lliurament de diplomes als participants en els concursos convocats per la coordinadora comarcal. A tots ells/es els donem nostra més sincera felicitació.      

https://goo.gl/photos/PHB2wQYkhe1mgSNQ9

Aprovechamos también la jornadas para realizar la entrega de diplomas a los participantes en los concursos convocados por la coordinadora comarcal. A todos ellos/as les damos nuestra más sincera felicitación.

En tornar de les vacacions de Pasqua tindreu més fotos.
Al volver de las vacaciones de Pascua tendréis más fotos.

No hay comentarios: